Fysiotherapie & Specialisaties

Fysiotherapie is de basis van De Haere en wordt aangeboden op alle 13 vestigingen. Voor reguliere fysiotherapie na een operatie, blessure of algemene klacht kunt u altijd terecht bij de dichtstbijzijnde locatie. Een afspraak maken kan online of telefonisch met de vestiging van uw keuze.

knop_aanmelden

Ziektegerelateerde klachten

Heeft u specifieke klachten die te maken hebben met een ziekte of aandoening? Dan kunt u ook kiezen voor een fysiotherapeut, die extra kennis en ervaring op dit gebied heeft. Voorbeelden hiervan zijn de ziekte van Parkinson, etalage benen, hart- en longaandoeningen of bekkenproblemen.

Specialisaties

Daarnaast zijn er ook gespecialiseerde fysiotherapeuten, die een aanvullende opleiding hebben gedaan voor specifieke doelgroepen en/of behandelingen:

U kunt direct een afspraak maken met de gespecialiseerde fysiotherapeut van uw keuze of –als u twijfelt- met de dichtstbijzijnde vestiging. In dat laatste geval bekijken we samen met u waar en bij wie u het beste terecht kunt met uw klachten.

GOED OM TE WETEN:

  • Voor fysiotherapie is een verwijzing van een arts niet meer nodig. De zorgverzekering vergoedt een aantal behandelingen; hoeveel precies is afhankelijk van uw verzekeraar. De Haere heeft contracten met alle verzekeraars. Lees hier meer over vergoedingen.
  • Maakt u een afspraak zonder verwijzing van een arts, dan krijgt u bij ons eerst een algemene screening om zeker te weten dat u bij de fysiotherapeut aan het goede adres bent. Zo niet, dan verwijzen wij u naar uw huisarts. Deze blijft ook de centrale rol spelen wanneer u wél gebaat bent bij fysiotherapie; wij houden uw huisarts op de hoogte van de behandeling, tenzij u zelf aangeeft dat u dit niet wilt.
  • Neem bij een afspraak voor fysiotherapie een grote handdoek mee. In sommige gevallen zijn sportkleding en –schoenen ook gewenst. Overleg dit vooraf met uw fysiotherapeut.