Sportief afslanken


Per januari 2018 starten we weer met een nieuwe reeks Sportief afslanken. Je kunt je nog opgeven tot 19 jamnari, of informatie opvragen via ons contactformulier.


Niet gelukkig met uw gewicht, gezondheid en leefstijl? Ga dan aan de slag met het beweegprogramma ‘Sportief Afslanken’.

bekijk hier het item met Monique van de Wijngaart op TV Oost

Gedurende een jaar werkt u samen met een fysiotherapeut, diëtist en leefstijlcoach aan het bereiken van een gezond gewicht en dito leefstijl. Ervaringen uit eerder gestarte groepen leren dat deze aanpak als bijzonder motiverend en effectief wordt ervaren.

Contact opnemen over sportief afslanken

Het programma start met tweemaal per week intensieve begeleiding in de oefenzaal: één keer in groepsverband met de deelnemende cursisten en een keer met een bewegingsactiviteit van uw keuze. Dat kan bijvoorbeeld Pilates zijn, Fysiofit of Hydrofit, net wat u het meest aanspreekt.

Tijdens de cursus wordt u steeds verder uitgedaagd om meer uit uzelf te halen. Niet alleen wat betreft beweging, maar ook op het gebied van een actieve en gezonde leefstijl. Hiervoor heeft u verschillende begeleidingsgesprekken met de leefstijlcoach en diëtiste.

Voor wie?

De cursus Sportief Afslanken is bedoeld voor iedereen die serieus aan de slag wil met het bereiken van een blijvend gezond gewicht en dito leefstijl. Speciaal bedoeld voor mensen met overgewicht (BMI > 30) of mensen met diabetes, rug- , heup- of knieklachten als gevolg van overgewicht.

Lees hier het verhaal van een voormalige cursiste

 

GOED OM TE WETEN OVER SPORTIEF AFSLANKEN

  • Sportief Afslanken is een cursus met lessen in groepsverband onder begeleiding van een fysiotherapeut, aangevuld met individuele begeleiding door een diëtiste en leefstijlcoach.
  • Het programma duurt een jaar; voor een vliegende start begint u met twee groepslessen bij De Haere, waarvan één met uw medecursisten en een andere naar keuze.
  • Sportief Afslanken start op verschillende momenten en bij verschillende vestigingen. Voorafgaand aan een nieuwe cursus wordt een voorlichtingsbijeenkomst gegeven. Informeer naar de eerstvolgende startdatum.
  • In sommige gevallen is het mogelijk om een deel van de kosten vergoed te krijgen; wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die uw verzekeraar biedt.