Individuele trajecten

Of klachten nu voortkomen uit het werk of in de privésfeer zijn ontstaan, uiteindelijk is zowel de werknemer als werkgever gebaat bij een zo snel mogelijk herstel.

contact1

Daarom biedt De Haere individuele trajecten en behandelingen om verzuim te voorkomen en beperken. We begeleiden, adviseren en behandelen mensen met werkgerelateerde klachten, maar ook medewerkers die bijvoorbeeld vanwege een sportblessure, zwangerschap of andere redenen moeite hebben met hun reguliere werkzaamheden. In veel gevallen kan door gerichte begeleiding en/of behandeling verzuim worden voorkomen. Steeds meer werkgevers kiezen daarom voor een samenwerking met De Haere en bieden hun mensen de mogelijkheid van een behandelingstraject op maat. Voorbeelden hiervan zijn:

    • een Ergokit-onderzoek om de individuele fysiek belastbaarheid van een medewerker in kaart te brengen (eenmalig, 4 uur)
    • een individuele training on the job, bestaande uit een intake, 3 trainingen op de werkvloer en een evaluatie.
    • een curatie (behandeltraject) in samenwerking met de bedrijfs- en/of huisarts.
    • re-integratietraining, bestaande uit een belastbaarheidsonderzoek, werkplekanalyse, vaardigheidstraining op de werkplek en training met de arbeidsfysiotherapeut bij De Haere (duur: circa 3 maanden).

Wilt u meer weten over deze trajecten voor uw medewerkers? Maak dan een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken.