FysioGym

Jong of oud: bewegen is voor iedereen gezond. Maar vooral voor ouderen is het belangrijk om de gewrichten en spieren soepel te houden. Fysiogym is een groepsles waarbij onder begeleiding van een fysiotherapeut verschillende oefeningen worden gedaan. Hierbij maken we onder andere gebruik van ballen, hoepels en matjes. De oefeningen zijn vooral gericht op beweeglijkheid, kracht en lenigheid.

Contact opnemen over Fysiogym

Voor wie?

Fysiogym is voor geschikt voor mensen van alle leeftijden; de oefeningen worden aangepast op ieders eigen niveau en zijn dus zowel geschikt voor de minder ervaren als meer geoefende deelnemers. We werken in vaste groepen, waardoor de deelnemers elkaar goed kennen en ook het sociale aspect aan bod komt. Want plezier in bewegen staat voorop!

GOED OM TE WETEN OVER FYSIOGYM

  • De Fysiogymlessen worden gegeven in de oefenzalen. Deelnemers dragen sportkleding en –schoenen en nemen een eigen handdoek mee.
  • Fysiogym wordt gegeven in Vroomshoop, Mariënberg en Hardenberg (Boshoek);
  • Fysiogym is geen behandeling, maar een sportactiviteit onder leiding van een fysiotherapeut of sportinstructeur. U betaalt dus net als op een sportschool contributie.
  • De Fysiogym lessen worden begeleid door hierin gespecialiseerde fysiotherapeuten of sportinstructeurs. Klik hier voor de lestijden en locaties.