Wie zijn wij

De Haere is een regionale praktijk voor fysiotherapie en ergotherapie in het grensgebied van Salland en Twente. Ruim 35 jaar geleden begonnen als tweemanspraktijk voor fysiotherapie, telt De Haere vandaag de dag 13 locaties en circa 80 medewerkers.

Ondanks de groei en verregaande professionalisering, heeft De Haere de persoonlijke benadering van patiënten en cliënten zorgvuldig weten te bewaren. De Haere blijft dicht bij de mensen door bewust te kiezen voor locaties in verschillende kernen en plaatsen.

 

Onze visie

De Haere maakt de beweging in mensen

De wereld van de zorg verandert. We zien zorg en ziekte niet langer als vertrekpunt. Meer dan ooit richten we ons op gedrag en leefstijl. Gezond eten en bewust bewegen, om langer fit en vitaal te blijven.

Maar hoe weet je of je dagelijks genoeg beweegt? Werk je altijd in de juiste houding? Wat doet stress met je lichaam? En wat moet je doen als je toch fysieke klachten ervaart? De zeventig specialisten van De Haere zijn er voor je. Al meer dan 35 jaar gebruiken we beweging als bron voor een fit en vitaal leven.

Allereerst met de beste behandelingen op het gebied van fysio- en ergotherapie. Een gespecialiseerde aanpak, helemaal gericht op jouw situatie. Om je snel weer zo goed mogelijk te laten functioneren. Met therapieën, behandelingen en programma’s die bijdragen aan jouw welzijn. Zowel op het gebied van herstel als preventie.

Maar De Haere doet méér. We kijken naar de mens achter de zorg of ziekte. Vitaliteit betekent ook gelukkig zijn, geloven in de toekomst, acceptatie en zelfvertrouwen. Zo staan we midden in de samenleving. Er is altijd een vestiging dicht bij je in de buurt!

Mensen helpen om langer fit en vitaal te blijven,
dat is wat ons elke dag beweegt.

Kom in beweging met De Haere