Nieuwe collega fysiotherapeut Dick Timmerman!

Even voorstellen..
Ik ben Dick Timmerman, 27 jaar en net afgestudeerd als fysiotherapeut. Sommige mensen kennen mij misschien al van locatie Bergentheim en de Baalderborg. Hier heb ik een leuke en leerzame stageperiode gehad onder begeleiding van Frederik en Linda, met als afsluiting het behalen van mijn diploma. En als kersverse therapeut mag ik mijn loopbaan beginnen bij de Haere waar ik de komende tijd als waarnemer aan de slag zal gaan.

Voor wie mij nog niet kent, een kleine introductie: Ik woon in Wierden waar ik de meeste avonden te vinden ben bij de voetbal. Daar ben ik verantwoordelijk voor de verzorging van een aantal elftallen. Tevens probeer ik zelf ook een balletje te trappen in de kelderklasse waar we met het 8e elftal op koers liggen voor het kampioenschap. Tussen de wedstrijden en trainingen door breng ik mijn tijd graag door met een spannende serie, een goed boek of mijn vriendin Tirza, die in het Belgische Leuven studeert.

Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij de Haere en hoop snel kennis te maken met iedereen die ik nog niet ken!

Dick zal komende maandag beginnen bij De Haere als waarnemend fysiotherapeut waarmee wij hem heel veel plezier & succes wensen!