GRATIS SPORT & SPELPARTY VOOR GROEP 6 EN 7

Aanstaande woensdag 12 juli is er een sport & spelparty voor de basisschool kinderen van groep 6 en 7. Dit zal plaatsvinden op het sportpark de Polderhoek in Kloosterhaar, die wordt omgetoverd tot een spel & party paradijs. Hier zullen verschillende spelletjes worden georganiseerd die bedoelt zijn om een gezellige gezonde middag te hebben met je vrienden en/of vriendinnen. Dit evenement is georganiseerd door Landstede sport & bewegen, Gewoon gezond Kloosterhaar en De Heare.

Kom van die bank en doe mee!
Dit evenement is opgezet om jonge kinderen zo veel mogelijk te ontwikkelen in hun bewegingsmotoriek. Tegenwoordig zie je dat kinderen in hun motoriek vaak achterblijven, omdat ze vaak maar 1 of 2 sporten beoefenen en tegenwoordig vaker binnen zitten achter hun spelcomputer. Landstede sport & bewegen, Gewoon gezond Kloosterhaar en de Haere willen jonge kinderen stimuleren om meerdere sporten te ontdekken/beoefenen en om vaker in beweging te komen. Wij hebben dit evenement daarom o.a. georganiseerd om de kinderen van de bank te krijgen en een leuke middag te bezorgen.

Het is middags van 13:45 tot +/- 16:30. En zal begeleid worden door voldoende enthousiaste vrijwilligers. Adres: Sportstraat 1, 7694 BA, Kloosterhaar. Neem je sportkleding mee, entree is gratis en voor drinken word gezorgd! Maar vooral: Kom van die bank en doe lekker mee! Bij vragen kan er altijd gemaild worden naar nwijngaa9001@student.landstede.nl

Klik hier voor de Flyer